Anunturi online!

Stiri noi: Atentie la tasta 5. Cum puteti fi pacaliti la bancomat? Politistii ne recomandă: Nu lasati la vedere chitante, facturi sau alte documente care contin informatii despre cardul bancar!, Social

Image Credits - Sursa imagine: primaria-lumina.ro
In momentul in care introducem cardul in bancomat sau POS apoi selectam limba de utilizare si introducem codul de securitate pentru a putea extrage bani, pe ecran apare mesajul ca tranzactia nu poate fi facuta din motive tehnice.

In tot acest timp datele care contin contul si codul de securitate ale cardului au fost copiate. Mai departe ne recuperam cardul si plecam in cautarea unui alt bancomat.

Cu datele pe care le au hotii vor ''clona'' un alt card, care are aceleasi informatii ca cele originale si conturile bancare vor fi golite de bani cu aceste carduri clonate.

Cum ne dam seama de bancomatul - fantoma?

Inainte de a efectua o extragere de numerar este bine sa verificam daca pe tastatura bancomatului nu a fost aplicata o tastatura falsa, sa tragem usor de ea, daca este falsa, se desprinde.

Un alt indiciu este tasta 5. La o tastatura originala tasta 5 are o usoara denivelare, tastatura falsa este perfect neteda.

Politistii ne recomandă: ''Nu lasati la vedere ch ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici