Anunturi online!

Stiri noi: Incepand de astazi dimineata si pana maine, la orele 6.00, intra in vigoare un cod portocaliu de inundatii pentru judetele Harghita, Neamt, Bacau, Galati, Constanta si Tulcea, Social

Incepand de astazi dimineata si pana maine, la orele 6.00, intra in vigoare un cod portocaliu de inundatii pentru judetele Harghita, Neamt, Bacau, Galati, Constanta si Tulcea. In ultimele ore, sute de angajati ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) au fost solicitati sa intervina pentru a scoate apa din gospodariile cetatenilor din mai multe localitati din Bucuresti si judetul Ilfov.
La nivelul oraselor si comunelor unde a fost decretat codul portocaliu de precipitatii au fost convocate comandamente de interventie. “În orele urmatoare in judeţele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Braila, Buzau, Prahova, Constanta si Tulcea, precum si in zona de munte aferenta judetului Dambovita se vor cumula cantitati de apa ce vor depasi 50-60 l/mp si pe arii restranse 80-90 l/mp”, se arata in informarea transmisa de specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici