Anunturi online!

Stiri noi: Bucurestiul a fost inclus pe lista celor mai impodobite orase europene care pot fi vizitate de Craciun anul acesta, Social

Image Credits - Sursa imagine: metropotam.ro
Toate capitalele europene sunt acum gata de Craciun, fiind decorate cu mii de lumini colorate si brazi de Craciun. Portalul Msn.com a realizat o lista cu "14 orase europene stralucitoare pe care trebuie sa le vedem de Craciun", printre care se afla si capitala Romaniei.

"Piata Universitatii din Bucuresti devine un paradis de iarna de Craciun. Daca esti norocos sa prinzi zapada, aceasta iti va oferi un plus de magie", se arata intr-o prezentare facuta Bucurestiului pe Msn.com.
Capitala franceza Paris deschide lista, urmata de Berlin (Germania), Bucuresti (Romania), Budapesta (Ungaria), Copenhaga (Danemarca), Cracovia (Polonia), Edinburgh (Scotia), Helsinki (Finlanda), Londra (Anglia), Madrid (Spania), Praga (Republica Ceha), Roma (Italia), Varsovia (Polonia) si Moscova (Rusia).

Luminile de Craciun au fost aprinse de 1 Decembrie, in Piata Constitutiei, marcand astfel deschiderea oficiala a Targului de Craciun. Romania a sarbatorit tot atunci si Ziua Nationala.
Mii de oameni au pa ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici