Anunturi online!

Stiri noi: Autoritatile locale vor putea sa evacueze fortat proprietarii de locuinte aflati in cladiri cu risc seismic ridicat pana ce acestea vor fi consolidate, conform unei informatii date de catre Guvern, Social

Autoritatile locale vor putea sa evacueze fortat proprietarii de locuinte aflati in cladiri cu risc seismic ridicat pana ce acestea vor fi consolidate, conform unei informatii date de catre Guvern.
In cazul in care oamenii refuza sa deschida usa autoritatilor, acestea vor fi obligate sa o faca in cazul emiterii unei hotarari judecatoresti. In timpul perioadei de renovare, persoanele in cauza vor fi mutate in case temporare oferite de primarie.

Dupa finalizarea lucrarilor de consolidare, proprietarii de locuinte, precum si firmele care detin spatii in cladirile respective, vor trebui sa plateasca cheltuielile de renovare in rate lunare fara dobanda, in procent de 5% pe an. Durata de rambursare a fost stabilita la 5 de ani de la data receptiei terminarii lucrarilor de interventie. In cazul in care se va intarzia cu plata ratelor cu mai mult de 30 de zile, atunci vor fi calculate majorari de intarziere.

In prezent, in Bucuresti sunt 374 de cladiri expertizate tehnic si incadrate in ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici