Anunturi online!

Stiri noi: Aproximativ 59% din apelurile efectuate anul trecut la numarul de urgenta 112 au fost false, potrivit unei statistici a Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), care gestioneaza serviciul de apeluri de urgenta, Social

Image Credits - Sursa imagine: pixabay.com
Aproximativ 59% din apelurile efectuate anul trecut la numarul de urgenta 112 au fost false, potrivit unei statistici a Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), care gestioneaza serviciul de apeluri de urgenta.

In total, circa 14.6 milioane de apeluri au fost efectuate la acest numar anul trecut, din care 8,5 milioane au fost false.

Cele mai multe dintre situatiile de urgenta au fost transferate catre Ambulanta (3,7 milioane de cazuri), Politie (1,3 milioane de cazuri), SMURD (933.000 de cazuri) si Jandarmerie (184.600 de cazuri).

Majoritatea apelurilor false ca procent din numarul total de apeluri raportat pe judete s-au inregistrat in Covasna, Mures si Gorj.

Timpul mediu de raspuns este de 3.94 secunde, similar cu nivelul UE.

STS este o organizatie cu statut militar, care coordoneaza activitatile de comunicare speciale pentru institutiile de stat, cum ar fi Presedintia, Guvernul si nu numai.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO