Anunturi online!

Stiri noi: Aplicatia Inspectorul Padurii, lansata de Ministerul Mediului in luna iulie a anului trecut, a ajuns la 60.000 de utilizatori, s-a aratat intr-un raport de activitate publicat saptamana trecuta, Social

Image Credits - Sursa imagine: www.gorjeanul.ro
Aplicatia Inspectorul Padurii, lansata de Ministerul Mediului in luna iulie a anului trecut, a ajuns la 60.000 de utilizatori, s-a aratat intr-un raport de activitate publicat saptamana trecuta.

In plus, utilizatorii au accesat aceasta aplicatie de aproximativ un milion de ori in aceasta perioada.

Exploatarea forestiera ilegala reprezinta o problema majora in Romania. Vara trecuta, Ministerul Mediului condus de fostul ministru Cristina Pasca Palmer, a lansat aplicatia mobila numita Inspectorul Padurii, care a permis cetatenilor sa urmareasca transporturile de lemne.

Prin intermediul acestei aplicatii, utilizatorii pot determina daca un transport de lemne este legal sau nu si alerta autoritatile daca este cazul. Inspectorul Padurii ofera utilizatorilor date cu privire la volumul si tipul de lemn transportat.

"Aplicatia informatica 'Inspectorul Padurii' a fost dezvoltata pe durata acestui mandat pentru a imbunatati o aplicatie existenta anterior: 'Radarul Padurii'.

Prin a ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici