Anunturi online!

Stiri noi: Skimmingul, adica furtul de informati de pe un card, aceasta veche modalitate de a instala anumite dispozitive la bancomate chiar si POS-uri prin care se pot copia informarile dupa card, Social

Image Credits - Sursa imagine: cancan.ro
Skimmingul (reprezinta furtul de informati de pe un card), aceasta veche modalitate de a instala anumite dispozitive la bancomate chiar si POS-uri (Electronic Funds Transfer Point of Sale), prin care se pot copia informarile dupa card.

Aceasta noua metoda a aparut si in Romania, este foarte greu sa ne dam seama daca bancomatul este unul fals sau adevarat.

Deoarece se aseamana foarte mult cu un bancomat normal, chiar si meniul este exact identic, persoana care introduce cardul intr-un asemenea bancomat va urma exact aceeasi pasi cu introducerea limbi, retragerea de numerar exact in acel moment o sa apara un mesaj cum ca tranzactia nu poate avea loc nimic sa ne dea de banuit ca informatiile noastre au fost copiate si pot fi folosite de excroci.

Inspectoratul de Politie Judetean Calarasi, aceste informatii pot fi copiate pe un alt card (cadrurile clonate), iar aceste carduri vor fi clonate si imediat golite. In ajutorul nostru vin anumite recomandari sa nu cadem in plasa hotil ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici