Anunturi online!

Stiri noi: AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari si investitori activi pe piata din Romania, va incepe constructia proiectului de birouri AFI Tech Park situat in apropiere de Hotelul J.W.Marriott din Bucuresti, Social

AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari si investitori activi pe piata din Romania, va incepe constructia proiectului de birouri AFI Tech Park situat in apropiere de Hotelul J.W.Marriott din Bucuresti, intre Bulevardul Progresului si Bulevardul Tudor Vladimirescu.

Proiectul va oferi o suprafata disponibila pentru inchiriat de 50.000 mp si va fi finalizat in urmatorii 2-3 ani.
"Chiriasii din AFI TECH PARK vor beneficia de diferite facilitati si servicii, avand 4.000 mp de spatii comerciale la parterul cladirilor de birouri si fiind situat vizavi de Vulcan Retail Park si centrul comercial Liberty aflat la 300 de metri distanta”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe Romania.

"Bucurestiul trebuie sa se dezvolte in toate punctele sale cheie, nu numai in partea de nord sau in centru", a declarat Tal Roma, manager de dezvoltare a afacerilor din cadrul AFI Europe.
AFI Tech Park este in principal destinat companiilor active in sectorul IT. Dezvoltatorul a inceput ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici