Anunturi online!

Stiri noi: Anul acesta s-a stabilit un nou record la o licitatie de caritate, pentru cel mai scump pom de Craciun vandut vreodata in Romania: 127.000 de euro, Social

Image Credits - Sursa imagine: http://www.alistmagazine.ro/
Anul acesta s-a stabilit un nou record la o licitatie de caritate, pentru cel mai scump pom de Craciun vandut vreodata in Romania.

Pomul de Craciun a fost proiectat de catre designerul de moda roman Catalin Botezatu si Scoala Metropolitana ARC si a fost cumparat cu suma de 127.500 euro, la a 16-a editie a Festivalului Brazilor de Craciun, organizat de Fundatia Salvati Copiii Romania.

Anca Vlad, antreprenor roman si proprietara lantului de farmacii Catena, a platit aceasta suma impresionanta. Banii vor fi folositi de catre Fundatia Salvati Copiii, pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, saraci sau celor care abandoneaza scoala.

Un total de 27 de pomi de Craciun au fost special pregatiti pentru acest eveniment si scosi la licitatie cu ocazia Festivalului de Craciun din acest an la Stejarii Country Club.

Suma stransa in timpul festivalului s-a ridicat la valoarea de 520.000 de euro din vanzarea de pomi de Craciun, tragere la sorti a biletelor si sponsorizari. Anul trecu ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici