Anunturi online!

Stiri noi: Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege care stabileste ca ziua de 1 Iunie sa fie una nelucratoare, Social

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege care stabileste ca ziua de 1 Iunie sa fie una nelucratoare. Legea va merge, zilele acestea, spre promulgare, la presedintele Klaus Iohannis. Intr-un comunicat de presa Cristina Pocora, unul dintre initiatorii legii, spune ca 1 iunie alaturi de parinti ar putea fi, pentru cei mici, unul dintre cele mai pretioase cadouri si, pe langa bucuria pe care o aduce, o astfel de zi ajuta la dezvoltarea copiilor, leaga relatii mai stranse intre parinti si copii si ii face pe parinti sa aprecieze importanta acestor momente.

Potrivit initiatorilor, mai multi parlamentari PSD si PNL, modificarea articolului 139, alin. 1 din Legea nr. 53/2003 este oportuna intrucat de Ziua Copilului in majoritatea gradinitelor si scolilor primare sunt organizate spectacole, insa fiind o zi de lucru parintii sunt nevoiti sa isi ia concediu pentru a putea asista la aceste evenimente.

Intr-un sondaj realizat de Gallup in ianuarie 2010, aproape din jumatate din copii au ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO