Anunturi online!

Stiri noi: Vaccinul impotriva malariei, care se afla in ultima etapa de elaborare, ridica mari sperante pentru milioane de copii din Africa, Sanatate

Update din: 25 iulie 2015

Primul vaccin de malarie pare sa aiba un mare succes. Vaccinul, la care s-a lucrat mai multe de 30 de ani, a fost in sfarsit aprobat de catre Agentia Europeana a Medicamentului (AEM).

AEM pare sa aiba o parere pozitiva de acest vaccin, intrucat indeplineste toate criteriile de eficacitate, calitate si siguranta. Organizatia Mondiala a Sanatatii va avea drept scop cercetarea eficacitatii acestuia si va oferi recomandarile de folosire.

Vaccinul a fost conceput pentru a fi dat anume copiilor. Malaria este una din cele mai periculoase boli, cauzand moartea a peste 584 000 morti doar in 2013, in mare parte copii din Africa. OMS estimeaza ca in fiecare minut, in Africa, moare un copil din cauza acestei boli.

” Aceasta este prima data cand un vaccin impotriva malariei este prezentat. Nici un alt vaccin nu a mai ajuns la aceasta etapa. Acest lucru arata ca de fapt, avem resursele necesare sa salvam vieti omenesti cu ajutorul vaccinului, si este foarte in ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici