Anunturi online!

Stiri noi: O boala incurabila a revenit in lumea noastra: Raed Arafat ne anunta ca ar fi o mare problema daca ar reaparea bolile de care multi dintre noi am uitat, inclusiv companiile de vaccinuri care nu au mai pus un mare accent pe acestea, Sanatate

Image Credits - Sursa imagine: ziuaconstanta.ro
Raed Arafat ne anunta ca ar fi o mare problema daca ar reaparea bolile de care multi dintre noi am uitat, inclusiv companiile de vaccinuri care nu au mai pus un mare accent pe acestea.

Desi prin vaccinarea copiilor aceste boli nu vor mai aparea. Acesta a ajuns la acest anunt dup ace mai mult oameni au facut o reclama cum ca nu trebuie sa vaccinam copii ca sa evitam efectele adverse. Acesta spune ca nu il poate lasa constiinta de medic sa nu faca o declarative in acest caz al vaccinari copiilor. Il inspaimanta faptul ca uni oameni ii cred pe cei care spun ca nu trebuie sa vaccinam copii prin prisma ca aceste personaje sunt persoane publice.

Precizarea domnului Raed Arafat (este un medic roman de origine Siriana, acesta sa nascut in Siria pe data de 24 mai 1964, el a pus bazele SMURD (Serviciulului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare) in anul 1990.), spune ca datorita refuzului parintilor de a-si mai vaccina copiii au inceput sa apara din nou boli precum Polimielita.

... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici