Anunturi online!

Stiri noi: Se pare ca un studiu realizat in Canada ne informeaza ca tatici care isi cresc singuri copiii au o stare de sanatate fizica dar si mentala de doua ori mai fragile daca stam sa ii comparam cu cei care isi cresc copii in cuplu, Sanatate

Image Credits - Sursa imagine: utilecopii.ro
Se pare ca un studiu realizat in Canada ne informeaza ca tatici care isi cresc singuri copiii au o stare de sanatate fizica dar si mentala de doua ori mai fragile daca stam sa ii comparam cu cei care isi cresc copii in cuplu.

Un mic studiu facut de Universitatea din Toronto de doamna Maria Chiu ne arata ca in SUA- 27% sunt familii cu un singur parinte ei sunt lideri detasati pe locul doi Marea Britanie si pe trei cu numai 16 la suta este Canada.

Cresterea copiilor de catre un singur parinte, parintele sufera anumite schimbari in sanatatea sa.Se pere ca acest studio a durat 12 ani (acesta a inceput in anul 2001 si sa sfarsit in 2013), pe un esantion de peste 1000 de tatici care isi cresc singuri copii.

Se pare ca acesti tati aveau problem fizice dar si mentale, de doua ori mai mult decat cei care isi cresc copii alaturi de partenerele de viata. In Canada se pare ca tati singurei incep sa castige teren fata de cel al mamelor care isi cresc singure copii, acesta a ajuns la un p ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici