Anunturi online!

Stiri noi: Spirulina este un aliment bogat in nutrienti. Este indicata bolnavilor de cancer la ficat., Sanatate

Medicii atrag atentia asupra efectelor pe care le au obiceiurile alimentare la intamplare, a supraponderabilitatii; sunt numai o parte din cauzele care duc la boli degenerative, boli cronice, scurtarea sperantei de viata.
Se stie ca spirulina este un super aliment bogat nutritional si sarac in calorii, sursa de vitalitate si energie. Consumand aceasta alga numita spirulina nu duce la cresterea poftei de mancare deci este indicata persoanelor care lupta cu kilogramele in plus.

Spirulina se gaseste sub forma de capsule, tablete si sub forma de pudra. Pudra se poate folosi in salate, sucuri, si alte bauturi bineinteles nealcolice. Consumul de spirulina are efecte benefice asupra starii generale a organismului, intareste organismul sa lupte pentru a preveni sau sa vindece indirect anumite afectiuni, incetinirea procesului de imbatranire, functionarea normala a glandei tiroide.

Unele persoane nu tolereaza pudra de spirulina dar pot lua capsule sau tablete de spirulina au acelasi ef ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici