Anunturi online!

Stiri noi: Potrivit unui studiu dat publicitatii de Conf. Univ. Dr. Costel Stanciu, presedintele Asociatiei Pro Consumatori, cantitatea de fructe de mare din semipreparate nu depaseste 40 la suta, Sanatate

Potrivit unui studiu dat publicitatii de Conf. Univ. Dr. Costel Stanciu, presedintele Asociatiei Pro Consumatori, cantitatea de fructe de mare din semipreparate nu depaseste 40%. In cadrul aceluiasi studiu, se mai arata faptul ca nivelul carnii de peste din semipreparatele pe baza de peste pane variaza între 22% si 65%, surimi cu 25% carne de peste si 8 aditivi din care trei potentiatori de gust si trei coloranti, respectiv carmin, capsantina si dioxid de titan, iar 86% din produsele analizate contin amidon din cartofi.

Studiul privind calitatea semipreparatelor realizate din peste si fructe de mare face parte din Campania Nationala de Informare si Educare ”Sa învatam sa întelegem eticheta!”. Prin aceasta campanie, expertii Asociatiei Pro Consumatori (APC) îsi propun sa-i învete pe consumatori sa înteleaga eticheta produselor astfel încat acestia sa faca achizitii în cunostinta de cauza.

Asociatia Pro Consumatori (APC) a achizitionat 21 tipuri de semipreparate din p ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2017 Interactiuni.RO