Anunturi online!

Stiri noi: Sefa sectiei de Psihiatrie a SCJU Arad suspecta de intocmirea unor dosare false de pensionare, Sanatate

Polițiștii arădeni au percheziționat, marți, cabinetele unor medici de pe reza județului, între care și la cel al prof. dr. Delia Marina Podea, șeful Secției Psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, care este suspectată de faptul că ar fi solicitat bani de la persoane interesate să figureze cu internări în cadrul acestei secții, în vederea fundamentării și respectiv întocmirii ulterioare a unor dosare de pensionare pe caz de boală.

Procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție efectuează cercetări într-o cauză penală având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, dare de mită, abuz în serviciu și fals în înscrisuri sub semnătură privată, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Conform acestuia, sub coordonarea procurorilor, ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției de Investigare a Criminalității Econom ... continuare stire Citeste toata stirea in http://www.agerpres.ro
Sursa informatie: http://www.agerpres.ro
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici