Anunturi online!

Stiri noi: Romania urmeaza modelul Republicii Cehe, Slovaciei si Ungariei, analizand calitatea produselor alimentare importate si vandute de catre marii comercianti in supermarketuri si hypermarketuri, Sanatate

Image Credits - Sursa imagine: freenode.ro
Romania urmeaza modelul Republicii Cehe, Slovaciei si Ungariei, analizand calitatea produselor alimentare importate si vandute de catre marii comercianti si verificand daca acestea sunt de aceeasi calitate ca cele vandute in supermarket-urile si hypermarket-urile de pe pietele din Europa de Vest.

O echipa de lucru formata din reprezentanti ai Ministerului Agriculturii, ai Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) si ai Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC) va incepe sa caute posibilitatea existentei unui dublu standard, a anuntat vinerea trecuta Ministrul Agriculturii Petre Daea.

Oficialii din Republica Ceha, Slovacia si Ungaria au inceput deja investigarea unui eventual dublu standard in produsele importate fabricate in Europa de Vest si vandute in aceste piete.

Constatarile preliminare indica faptul ca produsele vandute pe aceste piete din Europa de Est de catre comerciantii internationali pot sa nu fie de aceeasi c ... continuare stire
Autor: George
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici