Anunturi online!

Stiri noi: Alimentele care intra in contact cu folia de aluminiu, absorb metalul: Foaia de aluminiu este folosita in bucatarie pentru prepararea alimentelor la cuptor, gratar sau pentru pastrarea alimentelor calde, Sanatate

Foaia de aluminiu este folosita foarte des in bucatarie pentru prepararea alimentelor la cuptor, gratar sau pentru pastrarea alimentelor calde mai mult timp.
Alimentele care intra in contact cu folia de aluminiu, absorb metalul; gatitul se face la temperaturi inalte fenomenul de absorbtie creste odata cu temperatura de gatire.

Cateva riscuri la care ne supunem cand folosim folia de aluminiu:aluminiu se acumuleaza in creier si tesuturi, ceea ce duce la un risc crescut pentru boala Alzheimer si alte tulburari degenerative; aluminiul se acumuleaza in oase, favorizeaza scaderea densitatii osoase si a nivelului de hormoni paratirodieni si mareste riscul de accident vascular; aluminiu poate fi si inhalat cand se foloseste folia pe foc deschis. Aluminiul inhalat este mai greu de eliminat decat aluminiu ingerat.

Cand gatim la gratar in folie de aluminiu, din cauza temperaturii ridicate aceasta poate crape si fulgii pot sa intre in mancare fara sa fie vazut cu ochiul liber; recipientel ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici