Anunturi online!

Stiri noi: Pregatirea corpului pentru toamna, Sanatate

Image Credits - Sursa imagine: moldova24.info
Cum vara este pe sfarsite si toamna se apropie cu pasi repezi din cauza careia apar probleme de sanatate, emotii si diverse depresii, trebuie luate masuri din timp pentru a face fata tranzitiei catre vremea rece. Pentru a face fata acestor schimbari de clima, trebuie sa punem in aplicare urmatoarele:

1. Este necesara o schimbare a dietei
Daca vara ne-am permis sa consumam alimente usoare si am beneficiat din plin de vitamine si minerale naturare care sa intareasca sistemul imunitar, iarna din contra, trebuie avuta in vedere o alimentatie mai grasa, mai consistenta, dar mai saraca in vitamine si minerale care se gasesc in fructe si legume. De aceea, pentru a pastra un echilibru in corp trebuie luat in considerare acest sfat: vara, fructe si legume din plin, iar iarna mai multe proteine.

2. Colonul trebuie curatat
Aceasta curatere a colonului este foarte importanta deoarece previne multe boli si scaderea sistemului imunitar.

3. Dieta alcalina pentru 7 zile
Pentru a fi puternici si a face fata cu brio virozelor de sezon este de asemenea extrem de necesara o dieta alcalina cel putin o saptamana pe luna. Dieta alcalina consta in excluderea din alimentatie a zaharului, glutenului, faionoaselor, carnii, lactatelor, alcoolului, cafelei si inlocuirea lor cu ceea ce este verde, cum ar fi: salate, germeni, seminte, legume, sucuri de legume, pudra de orz, lamai, grapefruit.

4. Pastrarea increderii de sine
Timpul petrecut in aer liber este foarte important pentru a spori increderea in sine, insa din cauza ca vremea devine tot mai rece, ploioasa si zilele se scurteaza depresiile pot aparea in orice moment. Trebuie avuta mare grija si pentru castigarea increderii de sine o schimbare a atitudinii fata de oameni si meritelor noastre este binevenita si atunci cand vremea este mai blanda trebuie profitat din plin.
Daca vei urma aceste sfaturi, vei avea o sanatate de fier si vei trece usor peste toamna si iarna.

Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici