Anunturi online!

Stiri noi: Regele mirodeniilor: Busuiocul, planta-minune care previne infarctul si are un efect antioxidant, antiviral si antimicrobian, Sanatate

Originar din Asia tropicala, busuiocul proaspat contine o mare varietate de vitamine, minerale si alti nutrienti necesari corpului uman pentru o buna functionare. Supranumit "regele mirodeniilor" de catre bucatari renumiti si foarte des utilizat in literatura gastronomica, busuiocul ajuta la tratarea afectiunilor stomacului, intestinelor, ajuta la eliminarea gazelor, stimuleaza pofta de mancare, este un excelent afrodisiac si ajuta la prevenirea atacului de cord.

Datorita proprietatilor sale, planta are un efect antioxidant, antiviral si antimicrobian. Busuiocul reprezinta o sursa importanta de vitamina A, B6, C, dar si minerale precum fierul, magneziul, potasiul si fosforul.
Infuzia preparata din frunze de busuioc ajuta la tratarea infectiilor urinare, durerilor de cap, gripei, faringita, laringita, cefaleelor, ulcerelor gastrice si a crampelor abdominale.

Consumul zilnic de busuioc ajuta la prevenirea atacului de cord, arterosclerozei si a depunerilor de lipide in peretii arte ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici