Anunturi online!

Stiri noi: Mina Salina Turda (Salina Turda), o cunoscuta atractie turistica din judetul Cluj, a primit aproape 618.000 de turisti anul trecut, potrivit Simonei Baciu, directorul minei de sare,citat de Agerpres, Sanatate

Mina Salina Turda (Salina Turda), o cunoscuta atractie turistica din judetul Cluj, a primit aproape 618.000 de turisti anul trecut, potrivit Simonei Baciu, directorul minei de sare,citat de Agerpres.

Aceasta inseamna o crestere cu 22% mai mult comparativ cu 2015, cand mina a primit peste 580.000 de turisti. De asemenea, este cel mai mare numar de turisti din istoria minei, care a cunoscut un aflux tot mai mare de vizitatori dupa renovarea ce a avut loc in 2010.

"Anul trecut s-a inregistrat un numar de 617.890 de turisti, platitori de bilete, care au intrat in subteran. Este anul cu cei mai multi turisti dintotdeauna", a spus Baciu. Peste 8.000 de turisti au vizitat mina de sare intr-o singura zi anul trecut, in ziua de Sf. Maria.

Atunci a fost pentru prima data cand mina a trebuit sa se inchida temporar pentru vizitatori, deoarece devenise foarte aglomerata.

Numarul tot mai mare de turisti a determinat conducerea sa extinda mina, reconditionand si punand la dispozitie si m ... continuare stire
Autor: George
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici