Anunturi online!

Stiri noi: Perele sunt reginele toamnei, bogate in fibre, potasiu, fier, vitamina C, sunt recomandate in multe afectiuni, Sanatate

Perele sunt reginele toamnei, foarte bogate in fibre, potasiu, fier, vitamina C. Pentru a ne bucura de beneficiile perele trebuie consumate cu coaja. Au un indice glicemic mic deci pot fi consumate si de persoanele care sufera de diabet.
Consumul de pere nu duce la reactii alergice fiind recomandate de la varste foarte mici pana la persoane cu varsta mai inaintata.
Impreuna cu morcovii, perele ajuta sa ne mentinem ochii sanatosi. Consumate regulat reduce aparitia cancerului de colon.
Sunt utile in tratarea inflamatiei mucoaselor, in atrita si guta, atenueaza constipatia datorita pectinei care este diuretica, mentin glicemia in limite normale, sunt indicate copiilor cu reflux gastro-esofagian, reduc febra si calmeaza durerea in gat. Aceste fructe de toamna contin antioxidanti ceea ce duce la cresterea imunitatii. Dupa o cura de pere pentru ca au un efect sedativ si calmant vom fi mai putin nervosi.
Acneea poate fi ameliorata daca pe obraz se pun cateva felii de pere se lasa catev ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici