Anunturi online!

Stiri noi: Despre bioritmul corpului uman s-a scris mult, dar despre cel al organelor interne, mai putin. Johanna Paungger si Thomas Poppe, in cartea “Aus eigener kraft” (Din propriile noastre resurse), Sanatate

Image Credits - Sursa imagine: holistlife.files.wordpress.com
Despre bioritmul corpului uman s-a scris mult, dar despre cel al organelor interne, mai putin. Johanna Paungger si Thomas Poppe, in cartea “Aus eigener kraft” (Din propriile noastre resurse), fac o descriere amanuntita a ritmului functiilor organelor noastre interne. Autorii afirma ca fiecare dintre organele corpului are o activitate maxima timp de 2 ore pe zi.

Ritmurile ceasului biologic:
ORELE 23-01. Perioada de maxima activitate a vezicii biliare. Cei care au probleme cu acest organ, in aceasta perioada se trezesc din somn sau nu pot adormi.

ORELE 01-03. Se activeaza ficatul. In aceasta perioada oxigenarea creierului este minima. Cei care sufera de afecţiuni hepatice au un somn zbuciumat, sau chiar se trezesc in aceasta perioada. Ficatul şi vezica biliara fiind organe pereche, si cei suferinzi de afectiuni biliare prezinta aceleasi simptome. In aceasta perioada nu se recomanda fumatul, consumul de cafea, alimente grase si bauturi alcoolice.

ORELE 03-05. Se activeaza ... continuare stire
Autor: maria
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici