Anunturi online!

Stiri noi: In curand va fi promulgata Legea vaccinarii, Sanatate

Image Credits - Sursa imagine: observator.ro
Incepand cu luna septembrie va fi in Parlament o noua lege si anume, Legea vaccinarii. Aceasta lege este deocamdata in lucru la Ministerul Sanatatii. Aceasta lege se va promulga in curand, insa problema aprovizionarii cu vaccinuri persista in continuare, existand neplaceri atat la distributia in teritoriu, cat si la achizitia la nivel national.
De astfel, conform declaratiei lui Vlad Voiculescu, Ministrul Sanatatii, problema privatizarii sistemului sanitar si a spitalelor este exclusa in totalitate, insa nu si a parteneriatului public-privat.

“Nu va fi niciun fel de privatizare a sistemului de sanatate sau a unor spitale. Dar putem vorbi de parteneriat public-privat. Acesta inseamna ca partenerul privat sa construiasca spitalul si sa se ocupe de administrarea cladirii. Actul medical ramane in totalitate la stat. Actul medical insemnand tot ceea ce are legatura cu pacientii, asta insemnand ca nu va exista nicio plata suplimentara pe care pacientii vor trebui sa o faca”, a precizat Vlad Voiculescu.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici