Anunturi online!

Stiri noi: In sezonul rece purtam un accesoriu care ne fereste de temperaturile scazute, acesta este fularul, care nu ne protejeaza doar gatul ci si nasul si gura, previne uscarea buzelor, inrosirea nasului, amortirea obrajilor, Sanatate

Image Credits - Sursa imagine: miamiamine.com
In sezonul rece purtam un accesoriu care ne fereste de temperaturile scazute, acesta este fularul, care nu ne protejeaza doar gatul ci si nasul si gura, previne uscarea buzelor, inrosirea nasului, amortirea obrajilor.

La ce pericole ne expunem. Specialistii ne avertizeaza ''ca aerul pe care il expiri duce la formarea unui mediu cald și umed, propice înmultirii bacteriilor.

Ulterior, nu te vei confrunta doar cu iritatii aparute la nivelul pielii, care se vor complica daca vei folosi mai multe zile la rand acelasi accesoriu, ci și cu infectii in gat''.

Daca respirm pe gura in loc de nas atunci cand această zona este acoperita de fular, favorizam aparitia infectiilor la nivelul bronhiilor si chiar al plamanilor.

Daca sistemul imunitar este vulnerabil nu va face fata atacurilor microoganismelor, corpul va fi expus la infectii și la virusuri. De aceea, copiii și oamenii în varsta sunt mai predispusi la raceli si boli sezoniere.

Pentru a ne proteja trebuie sa ave ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici