Anunturi online!

Stiri noi: Mai multi oamenii de stinta au facut cercetari pentru a afla mai multe despre sfecla, aceasta legume cu efecte miraculoare ne poate ajuta sa pierdem din grasimi si are si foarte multe efecte anti cancerigene, Sanatate

Image Credits - Sursa imagine: jurnal.md
Mai multi oamenii de stinta au facut cercetari pentru a afla mai multe despre sfecla, aceasta legume cu efecte miraculoare ne poate ajuta sa pierdem din grasimi si are si foarte multe efecte anti cancerigene.

Aceasta legume cu efecte miraculoase si mutli ani in care oameni de stiinta au facut cercetari pentru a vedea efectele acesteia in interiorul coprului uman, nici companiile farmaceutice nu au stat la distanta ele au ajuns la concluzia ca sfecla de zahae este o legume cu remedi si benefici pentru sanatatea corpului uman.Sfecla de zahar ( Beta vulgaris).

Este o planta a carei radacina contine o concentratie mare de zaharoza si este cultivate in scop commercial pentru productia de zahar.Sfecla de zahar are o radacina conica de culoare alba cu o coroana plata. Planta este formata din radacina si o rozeta de Frunze. Zaharul se formeaza datorita fotosintezei in frunza si este apoi asimilat de radacina.

Radacina de sfecla contine 75 la suta apa, aproximativ 20 la suta zahar si ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici