Anunturi online!

Stiri noi: Alimentele ne pot vindeca sau imbolnavi, in functie de felul in care au fost crescute, recoltate, pastrate, manipulate, preparate si binenteles gatite, Sanatate

Alimentele ne pot vindeca sau imbolnavi, in functie de felul in care au fost crescute, recoltate, pastrate, manipulate, preparate si binenteles gatite.
Alimentele pe care le cumparam ne pot face rau sau ne pot vindeca in functie de felul in care au fost cultivate, manipulate, preparate.

Cel mai benefic pentru organism este sa le mancam in starea lor naturala, cruda. Nu toata lumea este pregatita sa faca asta iar pe de alta parte sunt si alimente care nu pot fi consumate crude.
Oamenii au gasit diverse metode pentru a usura munca in bucatarie si a reduce timpul pentru a pregatii alimentele; si asa a aparut controversatul cuptor cu microunde.

Pentru a-l intelege trebuie sa stim cum functioneaza: ''Cuptorul cu microunde are in dotare un magnetron, un tub in care electronii sunt afectati de catre campurile magnetice si electrice in asa fel incat sa produca radiatii de microunde la aproximativ 2450 MHz. Aceste radiatii interactioneaza cu moleculele din alimente. Toate undele isi s ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici