Anunturi online!

Stiri noi: Secretele universului: Cristalele, pasul absolut sigur spre vindecare fizica, psihica si spirituala, Sanatate

Update din: 15 August 2013

Înca de mic am fost înconjurata de cristale colorate, care mai de care, te impresionau forma si reflexiile lor. Mare fiind, am înteles puterea ce ti-o transmit si ce efecte pot avea asupra ta.

Cristalele pot fi semi-pretioase sau pretioase, se gasesc sub diferite forme, marimi, culori, în functie de zona de provenienta si de modalitatea prin care au fost extrase. Sa va spun cum se procedeaza când intrati în posesia vreunei pietre pretioase: este de preferat ca acestea sa fie primite sau sa le procurati chiar voi, iar din acel moment, trebuie sa le puneti într-un vas cu apa cu sare de mare sau chiar sare grunjoasa timp de o saptamâna. În aceasta perioada, pietrele trebuie sa stea la lumina soarelui pentru a se încarca cu energie pozitiva, primita de la Dumnezeu (slabe sunt sansele sa le puneti la lumina lunii, în cazul în care v-ati întrebat). Dupa ce a trecut o saptamâna, curatati pietrele cu apa si le puneti-le la treaba.

Puteti folosi ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici