Anunturi online!

Stiri noi: Corpul de control al primului ministru va efectua un control la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate - CNAS pentru a verifica functionarea sistemului informatic national al cardului de sanatate, Sanatate

Corpul de control al primului ministru va efectua un control la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate - CNAS pentru a verifica functionarea sistemului informatic national al cardului de sanatate.
Prim-ministrul Dacian Ciolos a dispus controlul, care va fi efectuat de catre o echipă mixta formata din Corpul de control al primului ministru si Corpul de control al Ministerului Sanatatii. Ei vor verifica modul in care sistemul a functionat de la 1 ianuarie anul acesta, pana in prezent.

Controlul a fost comandat din cauza numeroaselor erori inregistrate de sistemul informatic national al cardului de sanatate.
Toti romanii care platesc contributii de sanatate la stat au un card pe care il folosesc ori de cate ori au acces la serviciile de sanatate platite din fonduri publice.

Sistemul national de sanatate a fost pus in aplicare, astfel incat statul sa aiba o viziune clara a modului cum sunt cheltuiti banii in sistemul de sanatate si pentru a preveni frauda, cum ar fi eliberarea de ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici