Anunturi online!

Stiri noi: Resveratrolul este cel mai puternic antioxidant si se gaseste in strugurii negri, Sanatate

Dintre toate fructele, strugurii negrii contin cel mai puternic antioxidant din lume. Resveratrolul, continut de struguri, este un antioxidant despre care specialistii spun ca este de patru - cinci ori mai puternic decat betacarotenul, de 50 de ori mai puternic decat vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat vitamina C. In limbaj medical, antioxidant inseamna anticancer, antiimbatranire, antiinflamator.

Datorita continutului bogat in vitamine: complexul B, C, A, K, dar si a sarurilor minerale de potasiu, fosfor, magneziu, fier, calciu, siliciu, strugurele este potrivit pentru prevenirea si tratamentul multor boli, precum: arteroscleroza, boli cardiovasculare, reumatism, guta, boli de piele, cataracta, Alzheimer, etc.

Beneficiile obtinute in urma consumului de struguri se numara: reglarea nivelului de colesterol, prevenind blocarea arterelor si a complicatiilor cardiovasculare; mentinerea sanatatii inimii, prin producerea de oxid nitric care este responsabil cu flexibilitatea ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici