Anunturi online!

Stiri noi: Legislatia prevede ca medicamentele expirate provenite de la populatie sa fie depuse la farmacii sau puncte farmaceutice apropiate, in vederea eliminarii finale, prin incinerare, Sanatate

Image Credits - Sursa imagine: machteamsoft.ro
Legislatia prevede ca medicamentele expirate provenite de la populatie sa fie depuse la farmacii sau puncte farmaceutice apropiate, in vederea eliminarii finale, prin incinerare.

Pentru medicamentele expirate, in Romania au fost stabilite prin lege reglementari doar pentru farmacisti si producatori, care sunt obligati sa predea pastilele expirate unor companii specializate, pentru ca acestea sa le distruga. Asemenea medicamente se predau pe baza unui proces-verbal, fiind scazute din gestiune. In afara medicamentelor expirate provenite din farmacii, exista o cantitate importanta de medicamentele expirate provenite de la populatie.

In prezent aceste medicamente ajung in gunoiul menajer si ca atare sunt depozitate in mod impropriu, potrivit reprezentantului Stericycle.

Asadar, este posibil ca farmacistii sa nu te poata ajuta cu pastilele pe care le ai in casa\'\'. In dulapiorul de acasa nu putem pastra in conditii ideale medicamentele pe care le-am cumparat. Pentru a evita ag ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO