Anunturi online!

Stiri noi: Cauzele care duc la astenia de toamna ar fi aportul mic de lumina naturala, mostenirea genetica, varsta, melantonina produsa de creier, Sanatate

Cauzele care duc la astenia de toamna ar fi aportul mic de lumina naturala, mostenirea genetica, varsta, melantonina produsa de creier; etc.
Persoanele care au probleme cu astenia, creierul lor produce mai multa melantonina fapt care da peste cap ceasul biologic si asta duce la episoade depresive.

Primele simtome apar toamna si pot ramane si in lunile de iarna si lasa o stare de tristete care nu se mai termina, vlaguiti de energie; etc. Persoanele care timp de trei sezoane consecutive au avut aceleasi stari specifice asteniei li se pot pune diagnosticul de astenie.

Specialistii nu pot preciza cu exactitate ce cauzeaza astenia de toamna, dar presupun ca este vorba despre aportul scazut de lumina naturala.
Tristetea din timpul lunilor de toamna poate fi mai mult decat o simpla stare de spirit trecatoare, in anumite situatii semnaleaza prezenta bolii numite astenie. Pe masura ce zilele devin tot mai scurte, sistemul imunitar isi pierde din rezistenta, fapt care se aplica si asupra ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici