Anunturi online!

Stiri noi: Alternativa la biblioteca judeteana. Biblioteca Muzeului Municipal Calarasi se va deschide oficial pe 17 septembrie, Sanatate

Sambata 17 septembrie se va deschide oficial Biblioteca Muzeului Municipal Calarasi. Cu aceasta ocazie, Primaria Municipiului Calarasi ii invita pe calaraseni la ora 14.00, sa participe in cadrul evenimentelor dedicate Zilelor Europene ale Patrimoniului, la Muzeul Municipal.

Deschiderea oficiala a bibliotecii muzeului are loc in cadrul proiectului pe termen lung numit "De la comunitate pentru comunitate prin intermediul muzeului".
Totodata, aceasta a reprezentat o premiera in relatia administratie-cetateni, ambele parti colaborand pentru amenajarea si organizarea intregului eveniment. Aproximativ 50 de calarasenii au donat pana in momentul de fata obiecte vechi si le-au expus sau depozitat in diferite stadii de conservare.

Unul din principalele scopuri pentru deschiderea acestei biblioteci a fost acela de alternativa la biblioteca judeteana. Noua biblioteca va functiona ca o sala de lectura in intervalul orar 9.00-17.00, de luni pana vineri. Solicitare de carti se poate face in ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici