Anunturi online!

Stiri noi: Antibioticele din carnea de pui si de porc poate afecta grav sanatatea noastra si a copiilor nostri, Sanatate

Update din: 04 Martie 2013

Din pacate hrana romanilor a devenit un risc. Personaje lacome si aflate in conflict de interese au avut grija ca Romania sa ramana fara o legislatie dura in domeniu. Asa ca de la taranul de rand pana la marii fermieri toata lumea se joaca de-a doctorul si administreaza dupa ureche medicamente animalelor bolnave.

Dupa care n-i se vand noua produsele. In abatoare mare parte din carne ajunge fara documente spun surse autorizate. Si nu stie nimeni ce substante se afla in ea.

Medicii avertizeaza ca efectele se vad deja, mai ales la copii, dar nu-i asculta nimeni. Pentru ca sunt sute de milioane de euro in joc.

In Romania rar poti gasi o ferma in care cu complicitatea statului si a industriei farmaceutice animalele sa nu fie indopate toata viata cu medicamente. Carnea lor cu reziduuri de substante nocive ajunge in abator apoi in magazine si in final in organismul nostru otravindu-ne incetul cu incetul.

Se stie dar nu se face nimic. Atat de corupt si ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici