Anunturi online!

Stiri noi: Anorexia nervoasa si efectul devastator asupra femeii, trend este impus de lumea fashion care promoveaza numai siluetele foarte slabe, Sanatate

Image Credits - Sursa imagine: Imperator.ro
Update din: 05 Martie 2013

Dorinta arzatoare a femeii de a avea o greutate foarte redusa cuprinde din ce in ce mai multe femei,manifestandu-se mai amplu in lumea adolescentelor. Acest trend este impus de lumea fashion care promoveaza numai siluetele foarte slabe, si chiar modele anorexice.

Aceasta dorinta insotita de refuzul de a mentine o greutate minima normala, imagine distorsionata asupra corpului,frica de a lua in greutate este primul simptom grav al anorexiei nervoase.

Aceasta este o tulburare psihica care debuteaza de obicei alaturi de alte afectiuni psihice cum ar fi depresia si alte trasaturi de personalitate,spre exemplu perfectionism,izolare sau retragere sociala. Este considerata o tulburare a pubertatii pentru 85% din pacienti debutul bolii are loc intre 13 – 18 ani.

Dintre toate tulburarile psihice anorexia nervoasa are una din cele mai mari rate de mortalitate, si anume 18%. Aproximativ 50% dintre pacienti sunt tratati cu succes, iar mortalitatea provine ... continuare stire Citeste toata stirea in Ipedia Romania
Video Credits - Sursa video: Youtube.com
Sursa informatie: Ipedia Romania
Autor: Stefanescu Andrei
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici