Anunturi online!

Stiri noi: Vezicula biliara, cunoscuta ca fierea sau colecistul, este un organ în forma de para, care este legat de ficat. Rolul ei este de a colecta secretia externa hepatica, in urma procesului de digestie, Sanatate

Vezicula biliara, cunoscuta ca fierea sau colecistul, este un organ în forma de para, care este legat de ficat. Rolul ei este de a colecta secretia externa hepatica, in urma procesului de digestie. Simptomele sunt durerile acute in partea dreapta, starea de greata si balonarile.

Cu problemele bilei se intilnesc mai mult gurmanzii. Mincarurile grase, rintasurile, alcoolul sunt principalele cauze care declansează crizele de bila, stresul si oboseala impreuna cu mese copioase cu tocaturi si prajeli.

Daca te stii cu bila „lenesa“, atunci sansele sa-ti vina de hac un meniu incarcat sunt foarte mari.

Ce facem? In primul rand odihna, o dieta stricta fara prajeli, doar carne slaba fiarta, ceaiuri, legume, branza de vaci slaba, iaurt fara grasimi. Este foarte bine sa consumam supe, legume fierte, peste slab.

Important este si ajutorul venit de la natura. Pe langa regimul alimentar recomandat de medic este bine de stiut ca ne putem ajuta cu remedii naturiste.

Ceaiurile de ... continuare stire
Autor: andreea1
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Sanatate
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici