Anunturi online!

Stiri noi: Aproximativ 50.000 de oameni au mers pe strazile din Bucuresti duminica seara, marsand impotriva legii amnistiei si gratierii si modificarilor aduse legii penale anuntate de guvern cu zece zile in urma, Politica

Image Credits - Sursa imagine: metropotam.ro
Aproximativ 50.000 de oameni au mers pe strazile din Bucuresti duminica seara, marsand impotriva legii amnistiei si gratierii si modificarilor aduse legii penale anuntate de guvern cu zece zile in urma.

Protestatarii si-au exprimat opozitia fata de proiectele de lege facute de Guvern cu privire la justitie si au marsat, de asemenea, impotriva televiziunilor locale care au prezentat protestele anterioare intr-un mod distorsionat si a autoritatii audiovizuale care nu a luat nici o masura in privinta acestor canale de televiziune.

Protestatarii au inceput sa se adune in Piata Universitatii din Bucuresti in jurul orei 17:00 si intr-o ora numarul lor ajunsese la peste 15.000 de oameni.

Ei au blocat traficul si apoi si-au inceput marsul spre Palatul Parlamentului si Ministerul Justisiei.

Alti oameni li s-au alaturat pe drum, astfel incat dupa ora 19:00 numarul de manifestanti a ajuns la aproximativ 25.000 de persoane, conform estimarilor facute de Mediafax si Digi 24.

Pana ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Politica
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici