Anunturi online!

Stiri noi: Victor Ponta si razboiul din lumea politica: Reactii ale presedintelui Klaus Iohannis la votul din camera deputatilor, Politica

Image Credits - Sursa imagine: paginadepolitica.ro
Update din: 9 iunie 2015

Dupa ce azi, Camera Deputatilor a respins cererea DNA pentru un nou dosar penal pe numele lui Victor Ponta, presedintele tarii, Klaus Johannis nu a intarziat sa isi expuna parerea.

In declaratia de presa, sustinuta astazi la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Johannis a tinut sa isi exprime parerea despre votul Parlamentului in cazul premierului Victor Ponta. Din spusele lui, astazi este o zi neagra in calendarul Romaniei, pentru ca au fost democratia tarii este pusa la incercare, iar milioanele de cetateni care cred in valorile democratiei au fost dezamagiti.
E uimitor cum, desi toti il acuza de inselaciune si conflicte de interese si de restul ce a mai facut, Ponta refuza sa isi dea demisia, ba mai mult, are tupeul sa afirme ca este nevinovat.
„Nici unul din noi nu cunoaste si nu are dreptul sa judece pe cineva. Nu putem sti cine zice adevarul si cine nu, cine are dreptate si cine nu. Aceasta responsabilitate o poarta judecatorii, ei sunt cei cal ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Politica
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici