Anunturi online!

Stiri noi: Uniunea Salvati Romania (USR), este sustinuta de Mihai Sora, acesta a declarant ca la experienta sa de 100 de ani, sa ne exprimam optiunea si sa fim cetateni responsabili, Politica

Image Credits - Sursa imagine: sourcecode.com.ro
Uniunea Salvati Romania (USR), este sustinuta de Mihai Sora, acesta a declarant ca la experienta sa de 100 de ani, sa ne exprimam optiunea si sa fim cetateni responsabili, si daca o sa avem o proasta guvernare sa nu ezitam sa protestam.

Acesta a declarant ca va vota cu Uniunea Salvati Romania, acesta nu obliga oameni sa voteze cu acest partid este alegerea sa. Si doreste sa o impartaseasca si cu noi. Are asteptari mari, declarand ca doreste un parlamentar cinstit si competent.

Mihai Sora face un anunt catre Romani sa se gandeasca bine pe cine pune stampila de vot dar acestia sa iasa la vot. Pana la urma alegem acel parlamentar care ne va reprezenta interesele.

Soarta noastra sta in acest vot. Mihai Sora este un filosof roman, acesta este nascut la data de 7 noiembrie 1916, in localitatea Ienova din judetul Timis.

Din anul 2012 acesta este membru de onoare al Academiei Romane Acesta a studiat filozofia in ani 1934-1938 la Universitatea din Bucuresti. Acesta la avut ca as ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Politica
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici