Anunturi online!

Stiri noi: Uniunea Salvati Romania este obligata sa-si schimbe sigla pana la alegeri pentru a putea participa la alegerile din Decembrie 2016, Politica

Uniunea Salvati Romania este obligata sa-si schimbe sigla pana la alegeri pentru a putea participa la alegerile din Decembrie 2016. Sigla cu care a participat la alegerile locale este un triunghi. Tribunalul Bucuresti a dat castig de cauza Biroului Electoral Central. Echipa Partidului Uniunea Salvati Romania va fi formata din oameni tineri.

Lansarea canditatilor USR a avut loc intr-o cafenea de langa DNA, spatiu nepotrivit pentru lansari politice.
In fruntea listei este Nicusor Dan urmat de fostii ministrii Cristian Ghinea si Vlad Alexandrescu care si-au dat demisia din guvernul Ciolos, alti 7 secretari de stat si consilieri si-au dat demisiain guvern pentru a fi in Uniunea Salvati Romania.

Clotilde Armand consilier local la Primaria Sectorului 1 nu va participa pe liste dar se va implica in campania electorala, este o luptatoare.

Pe 5 octombrie 2016, Uniunea Salvaţi România şi-a lansat programul politic ce cuprinde multe domenii precum: infrastructura, sanatate, educat ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Politica
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici