Anunturi online!

Stiri noi: Stire de ultima ora: PSD da de pamant cu adversari politici. Intra sa vezi ce sa intamplat cu cateva zile inainte de votare, Politica

Image Credits - Sursa imagine: rfi.ro
Suntem pe ultima 100 de metri si sondajele arata foarte bine pentru Partidul Social Democrat, la o mare distanta de celelalte partide politice. Pe locul doi se claseaza PNL.

Cine sunt aceste doua partide care se bat pentru guvern: PSD este unul din marile partide ale Romaniei, Presedintele actual al partidului este Liviu Dragnea.

Acest partid a aparut imediat dupa caderea comunista. Pe atunci partidul se numea PSDR. In anul 2001 a aparut partidul de astazi pe numele sau PSD. Partidul National Liberal (PNL), este si el un partid principal in romania, acest partid este cel mai vechi partid din Romania acesta activeaza din anul 1875.

Acestia au condus 30 de guverne ale Romaniei din totalul de 87. Sondajul facut de IRES ( Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie ), pe primul loc se afla Partidul Social Democrat cu 44 la suta, pe locul doi Partidul National Liberal cu 23 la suta pe locul trei se situeaza partidul domnului Tariceanu (ALDE).

Din cei care au fost chestion ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Politica
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici