Anunturi online!

Stiri noi: Majestatea Sa Regele Mihai I isi aniverseaza, astazi, implinirea varstei de 95 de ani, Politica

Majestatea Sa Regele Mihai I isi aniverseaza, astazi, implinirea varstei de 95 de ani. Potrivit Casei Regale, Majestatea sa isi va petrece aniversarea alaturi de Alteta Sa Regala Principesa Elena si de Alteta Sa Regala Principesa Sofia, la resedinta privata din Elvetia.

Tot cu ocazia zilei sale de nastere, in tara vor avea loc o serie de manifestari menite sa puncteze evenimentul: o piesa de teatru radiofonica scrisa de Regele Mihai si de Regina Ana, ce va putea fi audiata la Sala Radio din Bucuresti, vernisaje de fotografie la Castelul Pelisor, ceremonii de decorare, un concert de gala, lansari de carti si alte manifestatii.

Intr-un mesajul al Principesei Margareta se arata ca: "În ultimii aproape douazeci si sapte de ani, Regele ne-a învatat, prin puterea exemplului personal, principiile în care a crezut tot timpul: generozitatea, loialitatea, spiritul de raspundere. Sa ne aducem aminte, astazi de Regina Ana, mama mea, care i-a stat alaturi Regelui, cu devotament, întreaga ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Politica
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici