Anunturi online!

Stiri noi: Decizia guvernului cu privire la coruptie si protestele recente din Romania se fac auzite in intreaga lume, Politica

Image Credits - Sursa imagine: ytimg.com
Publicatii importante din intreaga lume au scris despre recentele evenimente si protestele masive din Romania, declansate de decizia Guvernului de a adopta o ordonanta de urgenta care dezincrimineaza unele infractiuni de coruptie, inclusiv abuzul in serviciu.

BBC News a relatat despre protestele masive din Bucuresti spunand: "In Romania protestele cresc peste decretul coruptiei.

Capitala Romaniei, Bucuresti, a cunoscut unul dintre cele mai mari proteste anti-guvern din toate timpurile, dupa un decret care ar putea elibera zeci de functionari inchisi pentru coruptie", spune publicatia britanica de stiri.

Alta publicatie internationala a relatat despre protestele uriase puse in scena in capitala romaneasca noaptea trecuta. De exemplu, Deutsche Welle a declarat: "Cele mai mari proteste anti-coruptie de la caderea regimului comunist au avut loc in Romania".

Euronews a raportat: "Protestatarii din Romania tin o demonstratie imensa impotriva guvernului". Jurnalistii France24 au ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Politica
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici