Anunturi online!

Stiri noi: Potrivit Companiei Nationale Posta Romana, primele plicuri cu buletinele de vot destinate romanilor din diaspora care vor vota prin corespondenta la alegerile parlamentare, Politica

Image Credits - Sursa imagine: posta-romana.ro
Potrivit Companiei Nationale Posta Romana, primele plicuri cu buletinele de vot destinate romanilor din diaspora care vor vota prin corespondenta la alegerile parlamentare din 11 decembrie au plecat catre alegatori. Potrivit unei postari pe pagina oficiala a Postei Romane de pe reteaua de socializare Facebook, in spatiul special amenajat in care trimiterile privind votul prin corespondenta sunt prelucrate, introduse in sistem si trimise catre destinatari au fost achizitionate echipamente de ultima generatie. Acest spatiu este monitorizat video si pazit de jandarmi pana la finalizarea intregului proces de votare.

Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat in luna septembrie ca 6937 de alegatori cu domiciliul in strainatate au optat pentru votul prin corespondenta. Acestia vor lipi doua autocolante cu inscriptia "VOTAT" pe cele doua liste: Senat si Camera Deputatilor, pe care le vor introduce in plicul sigilat interior, apoi va completa un certificat de alegator.

Plicurile exter ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Politica
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici