Anunturi online!

Stiri noi: Primarul municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, a fost prezent luni 17 octombrie la Adunarea Generala a Asociatiei Municipiilor din Romania, Politica

Primarul municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, a fost prezent luni 17 octombrie la Adunarea Generala a Asociatiei Municipiilor din Romania. In ultimii patru ani, el a detinut functia de membru in Comitetul director, iar in urma alegerilor recente, primarul Dragulin a fost ales in functia de vicepresedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania pentru urmatorii patru ani.

Asociatiei Municipiilor din Romania (AMR) a luat nastere in anul 1990, numindu-se la acea vreme Federatia Municipiilor din Romania. AMR a fost infiintata de 30 de membri asociati fondatori si a functionat de la inceput ca o organizatie pentru sprijinirea si reprezentarea intereselor autoritatilor locale.

Asociatia Municipiilor din Romania cuprinde in prezent 103 municipii din toata tara, precum si cele 6 sectoare ale Municipiului Bucuresti, numarul total al membrilor fiind de 109.

AMR este persoana juridica de drept privat, fara scop patrimonial,neguvernamentala si apolitica, constituita in vederea p ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Politica
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici