Anunturi online!

Stiri noi: Premierul turc Binali Yildirim a avertizat sambata UE ca tara sa are si alte alternative in afara de aderarea la blocul european, Politica

Premierul turc Binali Yildirim a avertizat sambata UE ca tara sa are si alte alternative in afara de aderarea la blocul european. Yildirim nu a mentionat alternativele, dar criticii suspecteaza ca Turcia s-ar putea apropia mai mult de Rusia.
“Turcia are mereu alternative”, a declarat premierul turc in timpul unei intalniri a partidului de guvernamant AKP (Partidul pentru Justiţie si Dezvoltare).

“Turcia a depus eforturi timp de peste o jumatate de secol ca sa adere la Uniunea Europeana si a facut mai mult decat ar fi trebuit. Acum decizia se afla in mainile UE”, a adaugat el.
Turcia a lansat in mod oficial cererea de aderare la UE in 2005. De atunci, doar 16 capitole dintre cele 35 ale procesului de aderare au fost deschise.

Discutiile au avansasera in luna martie, cand cele doua tabere au semnat un acord in valoare de mai multe miliarde de dolari. Prin acest acord, Turcia accepta sa opreasca imigrantii din Siria si Irak sa nu ajunga in Europa. Printre solicitari, tur ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Politica
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici