Anunturi online!

Stiri noi: Klaus Iohannis a asigurat SUA de sprijinul Romaniei, Politica

Image Credits - Sursa imagine: dcnews.ro
In cursul zilei de astazi, presedintele Klaus Iohannis a primit vizita unei delegatii a Camerei Reprezentanţilor din Congresul Statelor Unite ale Americii, asigurand SUA ca Romania este unul dintre cei mai de incredere si fermi aliati ai sai.
In timpul sedintei cu delegatia americana, presedintele a tinut sa sublinieze interesul tarii noastre pentru aprofundarea Parteneriatului Strategic cu Statele Unite, ca pilon esenţial.
De asemenea, seful statului a evidentiat importanta implicării active a SUA în cadrul măsurilor NATO de adaptare şi reasigurare a Aliaţilor estici, inclusiv a României, respectiv a implementării deciziilor adoptate la Summitul de la Varşovia privind apărarea colectivă.
De astfel, s-a discutat si despre importanţa creşterii cheltuielilor naţionale pentru apărare la 2% din PIB, începând cu 2017, precum si alte teme de interes pentru Romania, cum ar fi Brexit, situatia din Turcia si alte regiuni.
Intalnirea de astazi a fost un succes, astfel incat membrii Congesului au mulţumit preşedintelui Klaus Iohannis pentru relaţia substanţială de Parteneriat Strategic dintre România şi SUA şi pentru rolul stabilizator pe care România îl are în regiune.
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Politica
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici