Anunturi online!

Stiri noi: Presedintele formatiunii Uniunea Salvati Romania, Nicusor Dan, a prezentat noua sigla care reprezinta un steag albastru pe fond alb, Politica

Presedintele formatiunii Uniunea Salvati Romania, Nicusor Dan, a prezentat noua sigla care reprezinta un steag albastru pe fond alb.
USR-ul a intarziat cu materialele publicitare nestiind ce semn electoral sa foloseasca in campanie, toate atacurile atat mediatice cat si birocratice au venit din partea PSD-ului a spus presedintele formatiunii Uniunea Salvati Romania, Nicusor Dan.

Liderul USR a spus ca impotriva listelor de candidati USR, au fost formulate 65 de contestatii si la ora acuala aproape toate au fost respinse.
Din cauza contestatiilor Birouri Electorale Judeţene nu au tras la sorti USR pentru locuri in birourile electorale „În unele BEJ-uri am fost trasi la sorti, în altele, nu. Aici, din nou este o interpretare nefericita a unei prevederi legale ambigue care spune ca sunt trase la sorti partidele in urma ordinii listelor de candidaturi ramase definitive. Suntem nevoiti sa contestam aceste decizii ale BEJ, la BEC, pentru ca maine este temernul limita pană la care ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Politica
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici