Anunturi online!

Stiri noi: NATO isi va consolida prezenta in regiunea Marii Negre printr-o prezenta crescuta a navelor de antrenament si o functie de coordonare maritima pentru Fortele Navale Permanente, a declarat secretarul general Jens Stoltenberg, Politica

Image Credits - Sursa imagine: revista22.ro
NATO isi va consolida prezenta in regiunea Marii Negre printr-o prezenta crescuta a navelor de antrenament si o functie de coordonare maritima pentru Fortele Navale Permanente, a declarat secretarul general Jens Stoltenberg.

"Am discutat despre prezenta noastra in regiunea Marii Negre. Pentru a completa pozitia noastra regionala puternica in plan aerian si terestru - in jurul brigazii cadru multinationale din Romania".

"Opt aliati s-au angajat sa contribuie cu personal la brigada. Iar cinci aliati s-au angajat sa trimita forte terestre si aeriene pentru pregatire si politie aeriana".

"Am cazut de acord sa introducem doua masuri maritime suplimentare: o prezenta navala NATO sporita la Marea Neagra pentru exercitii, imbunatatirea pregatirii si o mai buna constientizare situationala si o functie de coordonare maritima pentru Fortele Navale de Permanente atunci cand opereaza impreuna cu alte forte aliate in regiunea Marii Negre", a declarat oficialul NATO.

El a facut declarat ... continuare stire
Autor: George
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Politica
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
In memoria scumpilor mei bunici