Anunturi online!

Stiri noi: Europa e in soc, iar Grecia nu are prea multe optiuni de recuperare. Ce cred mai marii conducatori europeni si ce solutii propun acestia?, Politica

Image Credits - Sursa imagine: thetoc.gr
Update din: 7 iulie 2015

„Merkel a pierdut. Germania a pierdut. ” – afirmatia vine din partea ministrului francez al Educatiei si aliat al lui Francois Hollande.
Pentru dn. Hamon, rezultatul referendumului din Grecia, si anume cel negativ, reprezinta oportunitatea lui Francois Hollande de a prelua stapanirea in Europa. Toate evenimentele c au avut loc in ultima perioada au fost privite cu sufletul la gura de rusi, Vladimir Putin profitand de ocazie, a sunat prim ministrul Greciei, Alexis Tsipras, pentru a-i oferi un ajutor, o cooperare greaco-rusa.

Cu riscul de a fi alungata din zona euro, e mai mult decat evident ca Grecia va decide practic soarta de mai departe a intregului continent.

Acum, majoritatea bancilor recunosc ca ultimul lucru pe care il mai poate face Grecia este sa iasa din zona euro. Noul ministru de finante al Greciei considera ca aceasta iesire ar aduce cu sine si destramarea intregii zone euro. Au existat propuneri de oferire de ajutor umanitar pentru ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Politica
STIRI ASEMANATOARE
© 2003 - 2018 Interactiuni.RO
Anunturi noi, Stiri, Reduceri de pret, Jocuri pentru copii, Poze, Albume foto, Videoclipuri si Informatii utile
Update Framework: Februarie 2017
Nicolae Balcescu, nr 60, 04000, Bucharest, Romania

Motto - De peste 10 ani alaturi de tine
Website realizat in memoria scumpilor mei bunici